Blog
14.05.2023 Životní styl
Pohodový svět boomerů – proč byste měli zůstat staromódní a užívat si to?
„OK, Boomer!“ Také už jste tuhle hlášku slyšeli a nebyli jste si jistí, co tím ten mladý drzoun, který se při tom ještě ušklíbal, vlastně myslel? Nebo... číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás

 

 

 

Platební metody:

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas panu Jakubovi Glosmanovi provozující eshop panskystyl.cz, se sídlem Jaroslava Seiferta 1248/2, 736 01, Havířov - Město, IČ:73199877, Živnostený list evidován na Magistrátě města Havířov, čj.MMH/327453/2021 Sp. značka.MMHS/80046/2021 ŽU  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době eshop panskystyl.cz nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pohodový svět boomerů – proč byste měli zůstat staromódní a užívat si to?
Pohodový svět boomerů – proč byste měli zůstat staromódní a užívat si to?
„OK, Boomer!“ Také už jste tuhle hlášku slyšeli a nebyli jste si jistí, co tím ten mladý drzoun, který se při tom ještě ušklíbal, vlastně myslel? Nebo... číst celé
Co si vzít - kravata nebo motýlek?
13.05.2023 Rádce
Co si vzít - kravata nebo motýlek?
Během přípravy přicházíme na své mezery. Tomu pánovi sluší ten motýlek! Nebo si mám vzít kravatu? A je jedno, jestli na ní jsou červené puntíky? Kapes... číst celé
Prokletí posiloven: Jak často je potřeba tam chodit, aby to konečně vyšlo?
04.04.2023 Sport
Prokletí posiloven: Jak často je potřeba tam chodit, aby to konečně vyšlo?
V průběhu roku existuje několik období, kdy posilovny praskají ve švech a je tam narváno snad víc než na Václaváku. Typické je to po Vánocích, kdy si ... číst celé
Jóga není pro chlapy. Nebo přece jen ano?
03.04.2023 Zdraví
Jóga není pro chlapy. Nebo přece jen ano?
V různých dobách se do módy dostávaly různé druhy cvičení. Dnes je jasné, že prim začíná hrát jóga. Cvičí ji čím dál více žen, ale přibývá i lekcí pro... číst celé

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
2023 © PánskýStyl.cz – Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz